Nyheter

Medlemsmöte

Lördagen den 25 maj är du som medlem och din respektive välkommen till föreningens medlemsmöte, som vanligt hålls mötet vid föreningens klubbstuga vid Kumlabadet med start 16:00.

Föreningen bjuder på grillat, alkoholfri dryck och kaffe med kaka. Det kommer även finnas möjlighet att köpa lotter med finfina priser!

Betesbyggare Jim Backne kommer finnas på plats för att visa upp sina beten, du som medlem har då möjlighet att beställa beten med riktigt bra rabatt.

OSA - För att enklare räkna på åtgång av mat och dryck är vi tacksamma om ni anmäler ert deltagande på e-post medlem@drevviken.com senast fredag 17 maj.

I samband med medlemsmötet lottar vi som vanligt ut platser till sensommarens kräftfiske. Om du inte redan anmält dig till kräftlotteriet och vill delta följer du instruktionen nedan:

Logga in på Föreningshuset "Min sida"
https://forening.foreningshuset.se/dlf/loggain
Har du inte varit inloggad förut eller inte kommer ihåg så gäller följande:
Ange din e-mailadress som användarnamn
Kommer du inte ihåg eller inte har något lösenord, så klicka på den grå rutan "Inget lösenord" och följ sedan anvisningarna
När du väl har loggat in så gå in på "Evenemang" klicka på "boka". Scrolla ned och tryck på rutan "Boka som medlem" och därmed är du anmäld!

Väl mött önskar Drevviken Långsjöns fiskevårdsförening!

Publicerat 2024-05-01

Vi är glada att kunna erbjuda våra medlemmar ytterligare en medlemsförmån!

Denna gång får medlemmar en kanonrabatt på gäddbeten.

Föreningens medlemmar erhåller hela 40% rabatt på betesbyggare Jim Backnes beten.

Om man vill ha specialbeställda beten med specifika motiv och designönskemål så går det bra, det blir dock en något högre prisbild men medlemmar får fortfarande en bra rabatt enligt överenskommelse. Beten går att beskåda och beställas via betesbyggare Jim Backne på Instagram eller facebook. Erbjudandet gäller under 2024.

Medlem måste uppge giltigt medlemsnummer vid beställning för att erhålla rabatten på 40%.

Publicerat 2024-04-17


Nu är det isfritt på Drevviken och det var en del båtar ute idag, här kommer några av dagens fångster. Det drogs upp bl.a en abborre på över 1,2 kg samt en gädda på en bit över 100cm. Publicerat 2024-03-29

Medlemsförmåner

Föreningen kan glädjande nog presentera vår första samarbetspartner och det är Sköndals Restaurang som ligger i Sköndals Centrum. Sköndals Restaurang erbjuder

våra medlemmar 10% rabatt på mat och alkoholfri dryck fr.o.m 2024-04-01 t.o.m 2024-12-31. För att erhålla rabatten så måste man visa upp sitt medlemskort för 2024 innan sin beställning. Erbjudandet gäller alla dagar i veckan för 1-4st personer.

Publicerat 2024-03-29

Årsmöte

Årsmötet är bokat till den 20 mars

Du som är medlem har fått ett mailutskick!

Anmälan och medlemskap krävs för deltagande Anmälan gör du per email till medlem@drevviken.com

Anmälan ska senast vara föreningen tillhanda söndagen den 17 mars.

Tävlingsdatum

1 Juni – Gösracet

24 Aug - 3-Artsracet (Klubbmästerskap)

28 Sep – Gäddracet

Vi återkommer med anmälningsinformation mm. under våren. Publicerat 2024-03-06Pimpel och Angeltävling

Isfisketävlingarna nu på lördag är inställda p.g.a för få deltagare.

Drevvikens istjocklek

Isarna har nu sen en tid av kallt väder lagt sig ordentligt, isen är på sina ställen ca 30cm tjock på Drevviken så den är stabil att vistas på. Tänk på att vara extra försiktig vid små vattendrag som mynnar ut i sjön såsom åar, bäckar etc där isen som oftast är tunnare och svagare, och kom ihåg att alltid ha med dig säkerhetsutrustning såsom isdubbar mm när du vistas på istäckta vattendrag. 

Denna text uppdaterades: 2024-01-14

Kräftlottsvinnarna 2023

Läs hela listan

Fisketävlingar 2023

Dagar att spara datum för tävlingarna

Årsmöte 2023

Läs mer om Årsmötet 2023

Bli medlem i föreningen

Läs här om hur du blir medlem i DLF

Ungdomsfiske

Läs mer om vad DLF gör för ungdomarna

DLF fick stipendium

DLF fick på Kultur- och idrottsgalan den 15/3 i Tyresö Centrum, ett stipendium på 10.000 kr av Lions Trollbäcken för föreningens miljöarbete