Medlemsmöten

Medlemsmöte 2024

Lördagen den 25 maj är du som medlem och din respektive välkommen till föreningens medlemsmöte, som vanligt hålls mötet vid föreningens klubbstuga vid Kumlabadet med start 16:00.

Föreningen bjuder på grillat, alkoholfri dryck och kaffe med kaka. Det kommer även finnas möjlighet att köpa lotter med finfina priser!

Betesbyggare Jim Backne kommer finnas på plats för att visa upp sina beten, du som medlem har då möjlighet att beställa beten med riktigt bra rabatt.

OSA - För att enklare räkna på åtgång av mat och dryck är vi tacksamma om ni anmäler ert deltagande på e-post medlem@drevviken.com senast fredag 17 maj.

I samband med medlemsmötet lottar vi som vanligt ut platser till sensommarens kräftfiske. Om du inte redan anmält dig till kräftlotteriet och vill delta följer du instruktionen nedan:

Logga in på Föreningshuset "Min sida"
https://forening.foreningshuset.se/dlf/loggain
Har du inte varit inloggad förut eller inte kommer ihåg så gäller följande:
Ange din e-mailadress som användarnamn
Kommer du inte ihåg eller inte har något lösenord, så klicka på den grå rutan "Inget lösenord" och följ sedan anvisningarna
När du väl har loggat in så gå in på "Evenemang" klicka på "boka". Scrolla ned och tryck på rutan "Boka som medlem" och därmed är du anmäld!

Väl mött önskar Drevviken Långsjöns fiskevårdsförening!

Publicerat 2024-05-01

Medlemsmötet för DLF 2023

Medlemsmötet genomfördes lördagen 27 maj och bjöd på en härlig atmosfär med mycket trevliga diskussioner och många skratt.
Föreningen bjöd på lite grillat och vi lottade ut kräftfiskelotter.
Alla vinnare kommer snart få ett vinnarbrev med detaljerad information om det kommande kräftfisket i slutet av augusti.
Vinnarbrevet skickas per e-post om e-postadress finns angiven i medlemsregistret, övriga kommer få informationen brevledes.
Grattis alla ni som vann!Medlemsmötet i lördags bjöd på en härlig atmosfär med mycket trevliga diskussioner och många skratt. Föreningen bjöd på lite grillat och vi lottade ut kräftfiskelotter.